Desinfectiepalen

Desinfectiepalen

Desinfectiepalen voor winkels. Zo kan het opeens gaan..
Iedereen ondervond plotseling de gevolgen van het Coronavirus. Het was ineens wel erg stil.… geen inkomende telefoontjes, weinig mailtjes en geen bezoeken meer aan klanten. Er moest dus iets gebeuren, want zoals iedereen weet ‘stilstand is achteruitgang’. Om in te spelen op het “nieuwe normaal”, namelijk het handen wassen, ontwikkelden en produceerden wij daarom metalen desinfectiepalen/zuilen die daar uitermate geschikt voor zijn.

Om deze in de markt te zetten hebben wij een beroep gedaan op ons bestaande netwerk. Dit heeft ervoor gezorgd dat er nu in alle winkels van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall desinfectiepalen van Janus Metaal staan. Ons team heeft dit in een korte tijd voor elkaar gekregen en daar zijn wij, ontzettend trots op!
Naast de levering aan Ahold zijn wij ook desinfectiepalen gaan produceren voor de toonaangevende schoonmaakgroothandel Schwartzmans uit Waalwijk. Schwartzmans plaatst deze desinfectiepalen door heel Nederland, waaronder Rijksoverheid. Deze desinfectiepalen zijn een waar succes gebleken, waardoor onze productie volledig door heeft kunnen draaien. Daarnaast zijn er nieuwe samenwerkingen ontstaan die tot op heden als zeer positief worden bevonden.

Tot slot rest ons te zeggen dat wij dankbaar zijn dat onze collega’s tot zover gezond zijn gebleven. In de toekomst kijken kunnen wij niet, maar laten we met zijn allen ons best doen om ervoor te zorgen dat we weer snel richting het “oude normaal” gaan. In dat geval zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Schoonmaakstation Albert Heijn Janus Metaal Tilburg