Het produceren van metalen displays

Voor het produceren van metalen displays bent u bij Janus Metaal op het juiste adres. In ons eigen moderne bedrijf in Tilburg werken wij met een vaste groep medewerkers zorgvuldig aan de productie van uw project. (Punt)Lassen, kanten/zetten, zagen, draad buigen en poedercoaten zijn slechts een greep uit onze uitgebreide mogelijkheden. Om een constante kwaliteit en snelheid te waarborgen, maken wij veelvuldig gebruik van onze lasrobot. De lasrobot wordt aangestuurd door een computer en kan voorgeprogrammeerde lassen volledig zelfstandig verrichten. Wij zijn de partij voor al uw wensen voor produceren in metaal daar wij een grote diversiteit aan metaalproducten maken. Dit doen wij met veel plezier en trots al ruim 45 jaar voor een groot aantal uiteenlopende branches.

Voordat wij kunnen beginnen met het produceren van de metalen displays heeft u met onze creatieve specialisten het 3D-ontwerp en het daarbij horende prototype besproken. Bij goedkeuring op het prototype kan de productie worden gestart! De productie zal worden uitgevoerd door onze vaste groep medewerkers. Onze medewerkers zijn naadloos op elkaar ingespeeld waardoor wij altijd een hoge kwaliteit van uw product kunnen garanderen. Deze jarenlange ervaring zorgt voor een ijzersterke productie met een zeer betrouwbare levertijd.

Op deze manier maken wij optimaal gebruik van de kennis, techniek, moderne apparatuur en de vakmensen die wij in huis hebben. Dus voor het produceren van metalen displays van zowel kleine als grote series kan Janus Metaal u van dienst zijn.